sâmbătă, 9 octombrie 2010

Can I haz revival?

  Reiau redactarea acestui minunat articol dupa ce batranul din fata mea s-a gandit sa faca greva si sa nu mai primeasca niciun ordin.

  Si-acum, revenind, nu mai am chef de scris. Ma legasem de

 scrie despre liceu. highschool life..& stuff like that...

si spuneam ca viata de liceu nu e prea interesanta la mine. Stiti voi, liceu? Cladirea aia urata in care se perinda o turma intreaga de adolescenti si plozi care arata ca si cum abia ar fi terminat clasa a 5a si poarta uniforma completa? Unde vezi mereu cate-o faţă care se vrea severa, dar, de fapt, nu spune decat De ce dracu' nu m-am facut pictor? Rings a bell? Despre asta vorbesc!
  E ciudat cum, atunci cand te gandesti la viata de liceu, iti trece prin minte doar ce se intampla DUPA de iesi de la ore.
  In principal nu e mult. Nici la ore, nici dupa. Vorbind strict de anul asta scolar. In perioada 8:00-14:00 sunt extrem de multi cretini, extrem de multa galagie, extrem de multe ore plictisitoare (chiar daca par a fi doar 6, de fapt, astia fac o vraja si le transforma in 17) si extrem de multe teme aiurea. In intervalul 14:00-8:00 a doua zi, cel mai interesant lucru de facut este somnul. Si e bine.
  Atmosfera cred ca este aceeasi in fiecare liceu. Nu cred ca acelasi lucru ar spune si tipul mort la Craiova. Dar parerea lui nu mai conteaza. Doar a murit...
  Revenind. N-am ce scrie despre liceu. Pentru ca liceul meu nu face nimic. Pur si simplu sta acolo, de pomana, si asteapta sa-i fie calcat in picioare fiecare centimetru patrat. Ca fiecare liceu. Populatia este in parte idioata, in mare pitipongizata. Ca in fiecare alt liceu. Desigur, sunt si oameni cu care se merita sa vorbesti. Ca in fiecare liceu. Profii sunt destul de ok, pauzele galagioase, fiţele pana-n tavan. Care-n fiecare liceu.

  Pana una alta, interneţ, tie cum iti este in liceu?


Un comentariu:

Anonim spunea...

ca cititor fidel al blogului tau,tind sa iti dau o foaaarte mare dreptate legat de acest articol,deoarece kiar ai;)...la mn cea mai frumoasa perioada a zilei este masa de pranz la care ma gandesc de la ora 14 la ora 13(a doua zi) ;))...in rest ...aceiasi kestie.Greta;)