duminică, 17 octombrie 2010

Bine ca nu doare

  Vai, cata prostie. Cu siguranta aveti si voi cel putin un cunoscut mai prost decat prevede legea. Si nu doar prost, dar si nesimtit si atat de impertinent si plin de el incat iti vine sa-i arzi cate-un pumn in gura la fiecare 5 minute. Sau poate chiar tu esti tipul/tipa si, in cazul asta, nu realizezi ce vorbesc.
  Pe mine ma uimesc indivizii si individele de genul. Dar indivizii in mod special. Aia care isi schimba preferintele dupa cum bate vantul, de la anotimp la anotimp, ca sa fie pă trend. Sau pentru ca toate persoanele cu care iesea s-au saturat intr-un final de prostia lui si s-a hotarat sa nu le mai impartaseasca preferintele si sa le arate ca el e cel mai adevărăcios si ca nu depinde de ei. Astfel, specimenul isi gaseste o turma de-ai lui si incepe sa tipe-n dreapta si-n stanga cat de ratati si prefacuti sunt fostii lui prieteni. Uita cu desavarsire cu cat patos ii pupa in cur cu cateva luni in urma si pretinde ca are amnezie permanenta selectiva (©Vero) cand ii amintesti cum se imbraca / ce facea / ce spunea.
  Sa nu uitam de ipocrizie. Good gawd, cat de ipocriti sunt oamenii astia. Daca in urma cu cateva luni sustinea sus si tare cat de imbecili i se par anumiti oameni, acum ajunge sa le sarute lor dosurile cu atata entuziasm incat da pe afara.
   Iti vorbesc profund, crezand, in mod sigur, ca te impresioneaza si tu ajungi sa le recunosti geniul si sa realizezi cat de prost esti pentru ca i-ai pierdut prietenia adevarata si ca i-ai tradat increderea ramanand langa niste oameni decenti din orice punct de vedere.

  Traiasca varsta adolescentei!




  PS: Incepand cu ziua de marti, cineva va putea face inchisoare. Treceti pe-aici sa-i amintiti.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Subscriu... Acei oameni vor sa fie in centrul atentiei...

Anonim spunea...

You can have thumbs up

Anonim spunea...

hmmm...se pare ca ai ramas marcata de ceva anume :-?

Bezman spunea...

La nivelul prostiei din tara noastra...ar trebui sa ridicam piramide,nu monumente.Keep up the good work.More people will enetually adere the anti-assholes/idiots/stupid-ass-people campaign ^.^