luni, 6 septembrie 2010

One wild night

  S-a dus dracu' vara. Si spun asta cu nostalgie, cu toate ca n-am facut decat sa ma ascund in casa 3 luni. Dar s-au dus dracu' si zilele alea. In care era atat de cald incat imi era frica sa deschid usa/fereastra si stateam inchisa in camera mea pana la ora 22:00 cand indrazneam sa imi dezlipesc ochii de pe monitor/carte. S-au dus dracu' serile in care stateam langa fantana aia arteziana oribila doar pentru a ne racori. Cand ardeam cacaturi d-alea de seamana cu niste covrigi plati ca sa nu ne mai bazaie tantarii. S-a dus dracului rutina in seara asta masini, maine seara armata. S-au dus dracului si noptile cu chitara-n parc. S-a dus dracului si vinul lui Dan, si romul lui Vali si baietii ametiti. S-a dus dracului si mirosul de bomboane de la tigarile fetelor de langa noi. Ne ducem dracu' toti. Unii incepand cu 13, unii cu...cand incepe facultatea?
  Ah, si cata nostalgie poate incapea in mine! Ma enerveaza lumina asta cacacioasa de toamna filtrata prin norii astia obositi. Ma enerveaza ca trebuie sa ma imbrac (si chiar sa ma IMBRAC) inainte sa ies din casa. Ca la ora 19:30 deja trebuie sa aprind o lumina daca vreau sa citesc. Ma enerveaza ca imi e din ce in ce mai aiurea sa fac dusuri reci cand ma gandesc ca afara e frig. Ma enerveaza ca incepe scoala. Si...Cacat! Ma enerveaza toata agitatia asta, febra cumparaturilor pentru scoala pe ultima suta de metri, sentimentul asta de incarcerare.
  De fapt, nu se intampla nimic. Ca n-are ce sa se intample. O sa inceapa alt an scolar, o sa-mi reincep vizitele saptamanale la biblioteca, probabil o sa-mi gasesc un hobby. Ah, cat viitor popular in articolul asta! Si ma simt atat de drama queen si habar n-am de ce.
  N-am nimic interesant de spus. E doar cacatul asta de sentiment aiurea. E doar gelozia pe care o resimt fata de baietii de la facultate. Spun baieti pentru ca amicii mei sunt...aaa...baieti. Si e doar nostalgia.
  Bineinteles, cacat se intampla mereu. Asa ca voi trece peste si voi astepta urmatoarea vacanta de vara. Sau de iarna, ca, teoretic, ar trebuie sa ne vedem si atunci. Si voi inceta cu cacaturile sentimentale.

  Interneţ, tu ce-ai facut vara asta?

3 comentarii:

Anonim spunea...

pai stau si ma intreb daca vor fi doar vizitele alea plictisitoare la biblioteca si nimic mai mult...nu de alta,dar asta descrie o atmosfera de toceala?!?

Ruki spunea...

Nu. Descrie o atmosfera de relache total. De nepasare si durere-n cur de restul lumii.
Cine-a spus ca ma duc la biblioteca pentru lectura scolara? Ma duc pentru placerea mea proprie si personala.

Anonim spunea...

peste cativa ani toate acesea vor fi niste amintiri frumoase la care vei dori sa revi dar nu vei mai putea asa ca bucurate de ele cat mai poti